دانش و فناوری

تاکید بر تولید انبوه جلبک اسپرولینا در جهاد دانشگاهی/ حذف آنتی بیوتیک و جایگزینی جلبک

  • یکشنبه / ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ / ۱۸:۰۰
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: ۹۸۰۳۱۲۰۵۵۸۲
  • منبع : جهاد دانشگاهی
  • چاپ
جلبک
عکس تزئینی است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: جهاد دانشگاهی با تمام قدرت به تولید انبوه جلبک ادامه دهد تا بتواند آنتی بیوتیک‌ها را حذف و جلبک‌ها را جایگزین آن کند.

به گزارش ایسنا، عزیزالله شهیدی فر، درباره تولید جلبک اسپیرولینا در جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: این جلبک‌ها کاربردهای مختلفی داشته و کاشت آنها در دنیا و بعضاً در ایران به صورت نیمه صنعتی شروع شده و هنوز به مرحله تولید انبوه نرسیده است.

وی تصریح کرد: پرورش این جلبک اتفاق خیلی خوبی است که در جهاد دانشگاهی استان مازندران در حال انجام است و می‌تواند به سلامت تولید گوشت سفید کمک کرده و جایگزین انواع آنتی بیوتیک در مرغداری‌ها شود.

رئیس جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه جلبک اسپیرولینا در دامداری‌ها و در مصارف انسانی نیز در قالب مکمل‌های غذایی مطرح است، گفت: امید است با حمایت بیشتر بتوانیم به تولید انبوه در استان برسیم و حتی سایر استان‌ها هم بتوانند از تولید دانش بنیانی این محصول در صنایع تولیدی نیز بهره مند شوند.

شهیدی فر خاطرنشان کرد: بهره بردار اصلی این جلبک‌ها جهاد کشاورزی، دامداری‌ها، نهادهای خوراک دام و طیور و مرغداری‌ها بوده و با مکمل قرار گرفتن این نوع جلبک در غذا می‌توان به سلامت غذا و تولید بهتر محصولات سبز در استان کمک کرد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه تولید انبوه بستگی به تلاش جهاد دانشگاهی دارد، افزود: این پروژه باید دانش بنیانی و مورد حمایت محققان و اندیشمندان باشد تا فرآیند کار به صورت علمی و با تکنولوژی بسیار بالا انجام گیرد و این محصول چون جایگزین آنتی‌بیوتیک و مکمل‌های غذایی است دارای ویژگی‌های متعدد پرطرفدار بوده و مشکل بازاریابی نخواهد داشت و هر مقدار تولید شود در همان روز اول مصرف خواهد شد.

بنا بر اعلام روابط عمومی جهاد دانشگاهی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی با تمام قدرت به تولید جلبک ادامه دهد و در این زمینه جهاد کشاورزی موافق تولید انبوه است تا بتواند آنتی بیوتیک‌ها را حذف کرده و جلبک‌ها را جایگزین آن کند.

انتهای پیام

  • ایرانسل
  • ایران کیش
  • کانال تلگرام ایسنا
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • – ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • – نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.